S-a încheiat cea de-a doua ediție a cursului gratuit de formare pentru prevenirea risipei alimentare în restaurante, organizat de Boro Info, în colaborare cu Consiliul Județean Harghita și ADI Harghita (Visit Harghita), dedicat specialiștilor și angajaților din domeniul HoReCa.
Timp de trei zile, la Odorheiu Secuiesc, participanții au descoperit:
- diferențele dintre risipa alimentară și pierderile tehnologice
- tehnici și metode eficiente de reducere a costurilor materiilor prime
- legislația actuală și viitoare din domeniu
- bune practici de etichetare, depozitare și valorificare a resturilor alimentare.
Cursul s-a încheiat cu o sesiune de exerciții interactive și exemple concrete, astfel încât participanții să poată aplica imediat cunoștințele dobândite în restaurantele lor.hgj
Prevenirea risipei alimentare în restaurante, curs de formare
S-a încheiat cea de-a doua ediție a cursului gratuit de formare pentru prevenirea risipei alimentare în restaurante, organizat de Boro Info, în colaborare cu Consiliul Județean Harghita și ADI Harghita (Visit Harghita), dedicat specialiștilor și angajaților din domeniul HoReCa.
Timp de trei zile, la Odorheiu Secuiesc, participanții au descoperit:
- diferențele dintre risipa alimentară și pierderile tehnologice
- tehnici și metode eficiente de reducere a costurilor materiilor prime
- legislația actuală și viitoare din domeniu
- bune practici de etichetare, depozitare și valorificare a resturilor alimentare.
Cursul s-a încheiat cu o sesiune de exerciții interactive și exemple concrete, astfel încât participanții să poată aplica imediat cunoștințele dobândite în restaurantele lor.